TilaPuoti

* TilaPuotimme tarjoaa aukiolopäivinä aina oman kotileipomon käsin tehtyjä tuotteita, valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. 

* Ja miten mielenkiintoisia ja käytännöllisiä tuotteita kotiin ja lahjaksi; meiltä löydät jotain ihan sellaistakin, mitä ei ole missään muualla - kannattaa poiketa TilaPuoti Butiikkiimme.

Lähiruokavalikoimasta löytyy mm. oman tilan kananmunia, Virtasalmen Viljatuotteen luontaisesti gluteenittomia tuotteita, käsintehtyä suklaata, tanskalaista lakritsia, alkoholittomia glögejä, tyrnimehua,  ruusunterälehtihilloa, aitoja Lapin tuotteita mm. kaarnikasta, hillasta, karpalosta,  karhunlihaa säilykkeenä, jne.

Tilamyymälän tuotevalikoima täydentyy ja kasvaa koko ajan, myytävät tuotteet valitaan mukaan tunnepohjalta "tässä on sitä jotain".

Tuotteet ovat pääosin käsintehdyn ainutlaatuisia, materiaalina lähinnä puu, lasi ja pellava. Tuotteissa sykkii maalaisromanttinen harmonia. Lahjatuotteista löytyy mm. paikallisten valmistamia tyynynpäällisiä, esiliinoja, munakaappeja, uniikkeja käsilaukkuja, saunatuotteita, käsintehtyjä kynttilöitä, juhla-ajan servettäjä ja koristeita yms. Ja Lyhtytalon maahantuomia ihanan romanttisia tuotteita. Meiltä löytyy myös sellaisia tuotemerkkejä kuin Roomligt, DecoTrend, Johan Bulow ja monia muita.
Meiltä myös aivan ihanat CottonBallLights sisustusvalosarjat - pallotoriltamme löydät varmasti omasi:-)

Tulehan tutustumaan:-)