Ajankohtaista

Reseptin tarkennus Pääkanan perintiset joulupiparit -leivontaseokseen

18.12.2017

HUOMIO HUOMIO! Pääkanan perinteiset joulupiparit -leivontaseoksen ohjeeseen seuraa pieni tarkennus:


Kiehauta kattilassa 0,5 dl siirappia, noin 0,5 dl (55 gr) voita (L) ja PIENEMMÄN pussin sisältö.


Ota pois liedeltä. Lisää 0,75 dl vispikermaa (L), jäähdytä. Lisää ISOMMAN pussin sisältö nesteen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.


Pakkaa taikina esim. muovipussiin ja anna maustua 1 vrk jääkaapissa. Kauli taikina leivinalustalla
2-3 mm: n paksuiseksi levyksi, ota muotilla kuvioita.Paista 200 asteessa noin 7–8 minuuttia, kunnes ovat täysin kypsiä.